+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

ABE HOTEL Bewertungen

Hotelbewertung

81%
Sehr gut

by 21 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    79%
  • Ausstattung

    79%
  • Komfort

    76%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 2.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Teija Sinisalo

Einzelreisende, 8.5.2016

Kuusamo Finsko

  • Gesamtbewertung
96 %
  • You adsolutely have great staff working there!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 13.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Velmi kladně hodntím chování pracovníků recepce

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Junges Paar, 22.10.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
78 %
  • W skali od jeden do dziesięciu to dam dziesięć.

Personál
10
Služby
4
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Matt

Einzelreisende, 28.2.2014

English

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Really enjoyed my visit here. Good location, friendly staff, and just a great place to stay a couple of nights while seeing sights in the wonderful centre of Prague!

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tatiana

Einzelreisende, 27.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I come to Prague very often on business and to visit my friends. Recent 3 years I have been staying at the hotel ABE. I like the location: 5 min walk from the metro station and tram stop and approx. 12 min walk from Wenceslas Square. And the area around is very safe. Its very important for me as I like walking and see city sights at at night. Polite and very helpful multilingual personnel was ready to help me any time of the day and night and gave all the necessary information concerning my staying in Prague and in Czech Republic in General. They also helped me to book air tickets,find appropriate tours, advised me on the matters of transport and helped me with lots of other small things. Rooms are cleaned up very well, never had any complains. And bathroom equipment was fully in order. Think that this hotel has really very good quality-price ratio.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Elena Frolova

Einzelreisende, 27.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Хорошее и удобное расположение отеля, комфорт и уют.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

Junges Paar, 5.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 15.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Ochota, slušnost.

  • nic

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
ABE HOTEL replied to this review.
Děkujeme Vám za návštěvu - personal ABE hotelu.

Arnost

Älteres Paar, 26.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi pěkný, osobní a vstřícný přístup celého personálu!

  • Máme pocit, že snídaně by mohla být prodloužena aspoň do 10 h, aby si mohli pospat i skuteční spáči.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Małgorzata

Junges Paar, 28.7.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Witam :) Polecam wszystkim pobyt w ABE Hotel. Stosunkowo niska cena, bardzo blisko centrum miasta, przemiły personel. Jedynym minusem była dosyć wysoka opłata za parking, o której nie dowiedzieliśmy się ze strony Hotel.cz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Jursová

Älteres Paar, 6.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Blízko centra

  • Televize hrál pouze ruský kanál německý český žáden to je ostuda hotela v Praze.Na internetě je slibovaná restaurace a tam žádna není pouze na výdaj snídaně .Balíček na cestu místo snídaně zoufalé.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 20.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • V hotelu se mi opravdu líbilo. Ochotný personál a pobyt za rozumnou cenu s velmi dobrým dopravním spojením.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Kružík

Einzelreisende, 22.12.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ochotný personál, kvalitní internetové připojení na pokoji i na recepci včetně wi-fi, blízko veřejné dopravy a Václavského náměstí

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 28.3.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
53 %
  • Velmi nespokojen se snídaní.Strašné prostředí.Zasmrádající šunka i salám.To jsem ještě nezažil.Kladem snad jen poměr cana/kvalita ubytování.

Personál
8
Služby
0
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Milan Schmid

Gruppe von Freunden, 21.12.2009

Chýnov, ČR

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Příjemný personál na recepci, podání vyčerpávajících informací spojených nejen s pobytem v hotelu, ale i v Praze, vhodné i pro krátkodobé pobyty ve spojení se služebními cestami, výhodná poloha v blízkosti centra a metra, snídaně na dobré úrovni. Další nesporná výhoda - hotel otevřen 24 hodin denně.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslav Krojzl

Einzelreisende, 6.12.2009

687 11 Topolná, Česká republika

  • Gesamtbewertung
44 %
  • První dojem byl pozitivní - recepce velmi příjemná s ochotným personálem. Bohužel po příchodu na pokoj (601) se dojem podstatně změnil - na koberci jedna skvrna vedle druhé, televizor nenaladěný a nenaladitelný, vana sprchového koutu otlučená, držák sprchy vypadával ze zdi, atp. Celkově působí pokoj velmi vybydleným dojmem. Ani náhodou vzhledově neodpovídá pokojům, které jsou uveřejněny na internetu. Totéž platí o místnosti, kde se podává snídaně - vypadá zcela jinak (hůře). Navíc pokoj je umístěn ve dvoře v areálu autoservisu, což mi v neděli nevadilo, ale ve všední den ráno může být host docela zaskočen...

Personál
10
Služby
6
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
4

Libor Malota

Einzelreisende, 31.3.2009

Slovakia

  • Gesamtbewertung
44 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Martin Klapuch

Junges Paar, 22.12.2008

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.