+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

ABE HOTEL Отзывы

рейтинг отеля

81%
Очень хороший

by 21 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    79%
  • Оборудование

    79%
  • Комфорт

    76%
  • Соотношение цена / качество

    80%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 2.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Teija Sinisalo

одинокий путешественник, 8.5.2016

Kuusamo Finsko

  • Overall rating
96 %
  • You adsolutely have great staff working there!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 13.12.2014

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Velmi kladně hodntím chování pracovníků recepce

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Молодая пара, 22.10.2014

Polski

  • Overall rating
78 %
  • W skali od jeden do dziesięciu to dam dziesięć.

Personál
10
Služby
4
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Matt

одинокий путешественник, 28.2.2014

English

  • Overall rating
86 %
  • Really enjoyed my visit here. Good location, friendly staff, and just a great place to stay a couple of nights while seeing sights in the wonderful centre of Prague!

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tatiana

одинокий путешественник, 27.2.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • I come to Prague very often on business and to visit my friends. Recent 3 years I have been staying at the hotel ABE. I like the location: 5 min walk from the metro station and tram stop and approx. 12 min walk from Wenceslas Square. And the area around is very safe. Its very important for me as I like walking and see city sights at at night. Polite and very helpful multilingual personnel was ready to help me any time of the day and night and gave all the necessary information concerning my staying in Prague and in Czech Republic in General. They also helped me to book air tickets,find appropriate tours, advised me on the matters of transport and helped me with lots of other small things. Rooms are cleaned up very well, never had any complains. And bathroom equipment was fully in order. Think that this hotel has really very good quality-price ratio.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Elena Frolova

одинокий путешественник, 27.2.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Хорошее и удобное расположение отеля, комфорт и уют.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

Молодая пара, 5.1.2014

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

Семья с маленькими детьми, 15.9.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Ochota, slušnost.

  • nic

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
ABE HOTEL replied to this review.
Děkujeme Vám za návštěvu - personal ABE hotelu.

Arnost

Пожилые пары, 26.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi pěkný, osobní a vstřícný přístup celého personálu!

  • Máme pocit, že snídaně by mohla být prodloužena aspoň do 10 h, aby si mohli pospat i skuteční spáči.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Małgorzata

Молодая пара, 28.7.2013

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Witam :) Polecam wszystkim pobyt w ABE Hotel. Stosunkowo niska cena, bardzo blisko centrum miasta, przemiły personel. Jedynym minusem była dosyć wysoka opłata za parking, o której nie dowiedzieliśmy się ze strony Hotel.cz

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Jursová

Пожилые пары, 6.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
62 %
  • Blízko centra

  • Televize hrál pouze ruský kanál německý český žáden to je ostuda hotela v Praze.Na internetě je slibovaná restaurace a tam žádna není pouze na výdaj snídaně .Balíček na cestu místo snídaně zoufalé.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 20.12.2011

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • V hotelu se mi opravdu líbilo. Ochotný personál a pobyt za rozumnou cenu s velmi dobrým dopravním spojením.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.8.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Kružík

одинокий путешественник, 22.12.2010

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ochotný personál, kvalitní internetové připojení na pokoji i na recepci včetně wi-fi, blízko veřejné dopravy a Václavského náměstí

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 28.3.2010

Čeština

  • Overall rating
53 %
  • Velmi nespokojen se snídaní.Strašné prostředí.Zasmrádající šunka i salám.To jsem ještě nezažil.Kladem snad jen poměr cana/kvalita ubytování.

Personál
8
Služby
0
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Milan Schmid

Группы друзей, 21.12.2009

Chýnov, ČR

  • Overall rating
90 %
  • Příjemný personál na recepci, podání vyčerpávajících informací spojených nejen s pobytem v hotelu, ale i v Praze, vhodné i pro krátkodobé pobyty ve spojení se služebními cestami, výhodná poloha v blízkosti centra a metra, snídaně na dobré úrovni. Další nesporná výhoda - hotel otevřen 24 hodin denně.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslav Krojzl

одинокий путешественник, 6.12.2009

687 11 Topolná, Česká republika

  • Overall rating
44 %
  • První dojem byl pozitivní - recepce velmi příjemná s ochotným personálem. Bohužel po příchodu na pokoj (601) se dojem podstatně změnil - na koberci jedna skvrna vedle druhé, televizor nenaladěný a nenaladitelný, vana sprchového koutu otlučená, držák sprchy vypadával ze zdi, atp. Celkově působí pokoj velmi vybydleným dojmem. Ani náhodou vzhledově neodpovídá pokojům, které jsou uveřejněny na internetu. Totéž platí o místnosti, kde se podává snídaně - vypadá zcela jinak (hůře). Navíc pokoj je umístěn ve dvoře v areálu autoservisu, což mi v neděli nevadilo, ale ve všední den ráno může být host docela zaskočen...

Personál
10
Služby
6
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
4

Libor Malota

одинокий путешественник, 31.3.2009

Slovakia

  • Overall rating
44 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Martin Klapuch

Молодая пара, 22.12.2008

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.